ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΑΚΕΛΕΙΟ στη Λεμεσό: Δείτε φωτορεπορτάζ από τη σκηνή του φονικού

ΜΑΚΕΛΕΙΟ στη Λεμεσό: Δείτε φωτορεπορτάζ από τη σκηνή του φονικού

Φονικό διαπράχθηκε γύρω στις 19:30 το βράδυ της Τρίτης (24/11) σε πάροδο της πολυσύχναστης οδού Ανεξαρτησίας, στην καρδιά της Λεμεσού, δίπλα από την Επαρχιακή Διοίκηση, με τρεις νεκρούς που βρέθηκαν μαχαιρωμένοι.Ισχυρή αστυνομική δύναμη έχει αποκλείσει την περιοχή και διεξάγει εντατικές έρευνες.

Εμβρόντητοι παρακολουθούν τις εξελίξεις από το τραγικό περιστατικό στη Λεμεσό οι Κύπριοι πολίτες. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες τραγωδίες των τελευταίων χρόνων, αφού πάνω σε ένα καυγά που ξεκίνησε από λογομαχία είχαμε την τραγική κατάληξη με τρεις συνανθρώπους μας να χάνουν τη ζωή τους.

Διαβάστε επίσης: Άγριο φονικό στην καρδιά της Λεμεσού! Ο δράστης μαχαίρωσε και σκότωσε τρία πρόσωπα!

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 19:30 όταν άγνωστο πρόσωπο, μαχαίρωσε και σκότωσε τρεις άλλους, με τους οποίους δεν είναι ακόμα γνωστό αν είχε οποιεσδήποτε διαφορές.

Η ιστοσελίδα μας βρέθηκε από τα πρώτα λεπτά στη σκηνή με δυο δημοσιογράφους μας να καλύπτουν το άγριο φονικό και να σας μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ και μείνετε συντονισμένοι στο Themaonline

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top