Συγκλονίζουν οι φίλοι του Ανδρέα Λοϊζου που έχασε τη ζωή του στο «ορφανό» θανατηφόρο του 2012: «Οι ψύχες μας εμείναν μες την γέφυρα» - Δείτε φωτογραφία

Συγκλονίζουν οι φίλοι του Ανδρέα Λοϊζου που έχασε τη ζωή του στο «ορφανό» θανατηφόρο του 2012: «Οι ψύχες μας εμείναν μες την γέφυρα» - Δείτε φωτογραφία

Δεκατρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το θανατηφόρο τροχαίο που στέρησε τη ζωή στον 17χρονο τότε Ανδρέα Λοΐζου, βυθίζοντας την οικογένεια και τους φίλους του στο πένθος.

Όπως φανερώνει και μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι φίλοι του αν και 13 χρόνια μετά, δεν ξεχνούν κι έτσι χθες 1η Σεπτεμβρίου τοποθέτησαν πανό στη γέφυρα όπου έχασε την τελευταία του πνοή ο άτυχος Ανδρέας.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανάρτηση, «Εμείς κάθε Σεπτέμβρη μαρανίσκουμε. Και ενα μαρανίσκουμε.Ούλη μας η ζωή εν γραμμένη πας τους τοίχους της γέφυρας. Που την εφτομά που εζήσαμε ως τα σήμερα».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Σήμερα η  νεκροτομή στη σορό του 49χρονου – Εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών οι Αρχές

Φόνος Δημοσθένους: Σήμερα η νεκροτομή στη σορό του 49χρονου – Εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους από τη Λεμεσό, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά το πρωί της Παρασκευής, 19 Οκτωβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE