ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Που κρύβεται ο φονιάς με το κουζινομάχαιρο; Αργά ή γρήγορα θα συλληφθεί δηλώνουν από την Αστυνομία

Που κρύβεται ο φονιάς με το κουζινομάχαιρο; Αργά ή γρήγορα θα συλληφθεί δηλώνουν από την Αστυνομία

Διέπραξε το φρικτό έγκλημα, αφαίρεσε τρεις ζωές και το έβαλε στα πόδια ο 31χρονος Χρίστος Θωμά για τον οποίο η Αστυνομίας από το βράδυ της Τρίτης (24/11) έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

Διαβάστε επίσης: Πρωτοφανής η αγριότητα του δράστη του τριπλού φονικού – Τέσσερις μαχαιριές στο πρόσωπο…

Τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού αξιολογούν πληροφορίες που φθάνουν συνεχώς στα γραφεία τους ωστόσο μέχρι στιγμής ο δράστης παραμένει άφαντος. Πληροφορίες που ήθελαν τον 31χρονο να κρύβεται σε συγκεκριμένο σπίτι δεν επιβεβαιώθηκαν, ενώ γίνεται λόγος ότι ίσως να έχει διαφύγει στα κατεχόμενα.

Η Αστυνομία αν και εξετάζει και αυτό το ενδεχόμενο, εντατικοποιεί τις έρευνες της σε περιοχές της Λεμεσού, πιστεύοντας ότι θα καταφέρει να «ξετρυπώσει» και να συλλάβει τον φερόμενο ως μακελάρη του άγριου φονικού με θύματα 2 αδέλφια και ένα φιλικό τους πρόσωπο.

«Η Κύπρος είναι μια μικρή χώρα και όσο και να προσπαθεί να κρυφτεί, αργά ή γρήγορα θα πέσει στα χέρια της Αστυνομίας» δήλωσε μέλος της δύναμης στην ιστοσελίδα μας, καλώντας παράλληλα και τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και αν εντοπίσουν οτιδήποτε ύποπτο να επικοινωνήσουν άμεσα με τον πλησιέστερο Αστυνομικό σταθμό ή με το 1460.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο φερόμενος μαχαιροβγάλτης - Καταζητείται από την Αστυνομία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Διαβάστε επίσης: «Δεν μετανιώνω για αυτό που έκανα»:Το μήνυμα του φερόμενου δράστη στη γυναίκα/αιτία του φονικού!​

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top