Άγριο επεισόδιο έξω από ταχυφαγείο στη Λάρνακα – Συνελήφθη 16χρονος

Άγριο επεισόδιο έξω από ταχυφαγείο στη Λάρνακα – Συνελήφθη 16χρονος

Συνελήφθη στη Λάρνακα 16χρονος για υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε στη Λάρνακα, στις 11 Αυγούστου, εναντίον δύο ατόμων. Ο 16χρονος, αφού ανακρίθηκε, αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 11 Αυγούστου είχε καταγγελθεί τηλεφωνικώς από δυο αλλοδαπούς ότι δέχθηκαν επίθεση από νεαρούς  έξω από ταχυφαγείο στην στην Λεωφόρο Στρατηγού Τιμάγια.

Σε σχέση με την υπόθεση η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 16χρόνου, ο οποίος έτυχε χειρισμού σύμφωνα με τον περί Παιδιών σε Σύγκρουση με το Νόμο Νόμος του 2021 (55(I)/2021), και αφού ανακρίθηκε, αφέθηκε ελεύθερος.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ λάρνακας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

Το να τίθενται όροι και προϋποθέσεις πριν την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων είναι μια τακτική που δεν βοηθά στο να υπάρχουν εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE