Η τελευταία πράξη του δράματος – Σήμερα στα λευκά το τελευταίο αντίο στον Σταύρο Δημοσθένους

Η τελευταία πράξη του δράματος – Σήμερα στα λευκά το τελευταίο αντίο στον Σταύρο Δημοσθένους

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με την παράκληση της οικογένειας οι παρευρισκόμενοι να είναι ντυμένοι στα λευκά, θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2025, στις 12:30 το μεσημέρι, η κηδεία του Σταύρου Δημοσθένους, ο οποίος έπεσε θύμα του πρόσφατου φονικού στη Λεμεσό.

Το τελευταίο αντίο θα απευθύνουν στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στη Λεμεσό, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο της Σφαλαγγιώτισσας.

Ο Σταύρος Δημοσθένους, 49 ετών, αφήνει πίσω του τη σύζυγο, τα παιδιά, τα εγγόνια, τη μητέρα και τα αδέλφια του, σκορπίζοντας θλίψη σε οικογένεια, συγγενείς και φίλους.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια παρακαλεί όπως γίνονται εισφορές υπέρ του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών, ενώ δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE