Στις Βρυξέλλες ο ΠτΔ: Θα παρακαθήσει σε δείπνο με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου – Συμμετάσχει στη σύνοδο του ΕΛΚ

Στις Βρυξέλλες ο ΠτΔ: Θα παρακαθήσει σε δείπνο με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου – Συμμετάσχει στη σύνοδο του ΕΛΚ

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος θα συμμετάσχει απόψε σε δείπνο των ηγετών των κρατών μελών της ΕΕ με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, στο πλαίσιο της Συνόδου ΕΕ-Αιγύπτου.

Νωρίτερα, απόψε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, στην οποία θα παραστούν οι εργαζόμενοι στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες, καθώς και Κύπριοι που εργάζονται στους θεσμούς της ΕΕ.

Αύριο το πρωί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συμμετάσχει στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και ακολούθως θα έχει Συνάντηση με ομονοούντες ηγέτες κρατών μελών της ΕΕ για το μεταναστευτικό.

Στη συνέχεια θα συμμετάσχει στις εργασίες της Συνοδού του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Την Παρασκευή, 24, Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αναχωρήσει για την Κύπρο.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν στις Βρυξέλλες ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλένα Ραουνα, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου κ. Νεκτάριος Σωτηρίου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν, μπαράζ εκρήξεων στην Τεχεράνη, Ιρανικές επιθέσεις σε Μπαχρέιν και Κατάρ - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Live: Νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν, μπαράζ εκρήξεων στην Τεχεράνη, Ιρανικές επιθέσεις σε Μπαχρέιν και Κατάρ - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE