Λάρνακα: 23χρονη μετέφερε κοκαΐνη μέσα στο σώμα της - Υπό κράτηση 8 ημερών

Λάρνακα: 23χρονη μετέφερε κοκαΐνη μέσα στο σώμα της - Υπό κράτηση 8 ημερών

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, εναντίον της 23χρονης, που συνελήφθη χθες στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών.

Η διαδικασία διεξήχθη στο Νοσοκομείο όπου η 23χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής, απέβαλε από το σώμα της 24 αυγοειδές συσκευασίες κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους 240 γραμμαρίων. Η συνολική ποσότητα, που εντοπίστηκε και κατασχέθηκε τόσο στην κατοχή της όσο και στο σώμα της ανέρχεται μέχρι στιγμής στα 780 γραμμάρια.
Η ΥΚΑΝ συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.

BEST OF TOTHEMAONLINE