«Αλλάζει» το πάρκινγκ στο Μακένζυ - Έβαλαν μπάρες και θα γίνεται πληρωμή με κάρτα – Όλες οι πληροφορίες - Φωτογραφία

«Αλλάζει» το πάρκινγκ στο Μακένζυ - Έβαλαν μπάρες και θα γίνεται πληρωμή με κάρτα – Όλες οι πληροφορίες - Φωτογραφία

Νέο σύστημα τοποθετήθηκε στον χώρο στάθμευσης μπροστά από τα εστιατόρια στο Μακένζυ στη Λάρνακα το τελευταίο διάστημα.

Στο παρόν στάδιο οι μπάρες είναι ανοικτές και λειτουργεί με το υφιστάμενο σύστημα με πληρωμή σε παρκαδόρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η λειτουργία του θα είναι παρόμοια με το σύστημα του «The Mall Of Cyprus» (εμπορικό κέντρο στη Λευκωσία).

Το σύστημα θα διαβάζει τους αριθμούς κυκλοφορίας του οχήματος και θα εμφανίζεται το κόμιστρο του εισιτηρίου κατά την έξοδο. Ο οδηγός στην έξοδο θα πληρώνει με πιστωτική κάρτα.

Στην περίπτωση που θέλει να πληρώσει με μετρητά θα υπάρχει συγκεκριμένο σημείο στον χώρο στάθμευση όπου θα μπορεί να πληρώσει πριν μεταβεί στην έξοδο.

Ο χώρος στάθμευσης θα λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το ίδιο σύστημα θα λειτουργεί και ο χώρος στάθμευσης «ΔΗΠΑ» (απέναντι από το Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας).

Αναμένονται τις επόμενες μέρες σχετικές ανακοινώσεις για τη λειτουργία τους και το ύψος των εισιτηρίων.

Δείτε φωτογραφία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: «Η ενότητα δεν μετριέται σε υποψηφίους» - Η απόσυρση, οι αντιδράσεις και το μήνυμα για την ενότητα

ΔΗΣΥ: «Η ενότητα δεν μετριέται σε υποψηφίους» - Η απόσυρση, οι αντιδράσεις και το μήνυμα για την ενότητα

Τη θέση ότι η ενότητα στον Δημοκρατικό Συναγερμό δεν εξαρτάται από τον αριθμό των υποψηφίων, αλλά από τη συμπεριφορά και τον σεβασμό στις διαδικασίες, εξέφρασε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Έλενα Κούσιου, σχολιάζοντας την απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να αποσύρει το ενδιαφέρον της για το χρίσμα ενόψει των Προεδρικών Εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE