Απίστευτο το χάσμα στο ενοίκιο: Πού βρίσκονται τα φθηνότερα και ακριβότερα στούντιο και μονάρια στην Κύπρο
Η αγορά ενοικίων για μικρά διαμερίσματα στην Κύπρο συνεχίζει να παρουσιάζει τεράστιες διαφοροποιήσεις από επαρχία σε επαρχία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Alpha Καλημέρα», το περιστατικό ήταν σοβαρό, αφού, εκτός από τους σοβάδες, έπεσε και μέρος της πολυκατοικίας.
Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχειριστών Κοινόκτητων Οικοδομών Κύπρου, Χρίστος Κίζης, «σήμερα έχουμε κλείσει εργοτάξιο στην οικοδομή για να χαλάσουμε όλο τον τοίχο γιατί είναι πιο λίγα τα έξοδα παρά να το φτιάξουμε».
«Για 3 δευτερόλεπτα ίσως σήμερα να μιλούσαμε και για θύμα», είπε, προσθέτοντας ότι «είμαστε ξανά στο ίδιο έργο θεατές»,
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




