Έφοδος της Αστυνομίας σε οικία στη Λεμεσό – Συνδέεται με τη δολοφονία του Δημοσθένους

Έφοδος της Αστυνομίας σε οικία στη Λεμεσό – Συνδέεται με τη δολοφονία του Δημοσθένους

Έφοδο σε οικία στη Λεμεσό πραγματοποίησε την Πέμπτη (23/10) η Αστυνομία, στο πλαίσιο των ερευνών για τη δολοφονία του επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση διεξήχθη σε υποστατικό που βρίσκεται στην ενορία Αγίου Ιωάννη στα Πολεμίδια, το οποίο είχε τεθεί υπό παρακολούθηση τις τελευταίες ημέρες.

Οι ανακριτές συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς τη διερεύνηση της υπόθεσης, αξιολογώντας κάθε πληροφορία που φτάνει κοντά τους.

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση τελούν υπό κράτηση πέντε πρόσωπα:

  • 45χρονο πρώην ποδοσφαιριστή, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας με την οποία οι δράστες φέρονται να διέφυγαν από τη σκηνή του εμπρησμού του βαν.
  • 30χρονος και 58χρονος, οι οποίοι φέρονται να αγόρασαν τη μοτοσικλέτα.
  • 39χρονος που φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του μαύρου διπλοκάμπινου οχήματος που εμπλέκεται στην υπόθεση.
  • 30χρονος κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών, ο οποίος φέρεται να έδωσε οδηγίες για την απόκτηση της μοτοσικλέτας.

Οι ανακριτές εξετάζουν όλες τις πτυχές της υπόθεσης, ενώ αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι «επόμενες γενιές» και η επόμενη Προεδρία: Το πολιτικό αδιέξοδο του ΔΗΣΥ απέναντι στον Χριστοδουλίδη

Οι «επόμενες γενιές» και η επόμενη Προεδρία: Το πολιτικό αδιέξοδο του ΔΗΣΥ απέναντι στον Χριστοδουλίδη

Πίσω από τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, για τη δημοσιονομική υπευθυνότητα, διαμορφώνεται ήδη η μάχη του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE