Σοκ στην Αμμόχωστο: 39χρονος καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού – Τι αποφάσισε το Δικαστήριο

Σοκ στην Αμμόχωστο: 39χρονος καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού – Τι αποφάσισε το Δικαστήριο

Το Κακουργιοδικείο Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 11 ετών σε 39χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, που διαπράχθηκε μεταξύ των ετών 2019 -2022 στην επαρχία Αμμοχώστου.

Το Κακουργιοδικείο εξέδωσε επίσης διάταγμα, με το οποίο απαγορεύεται στον 39χρονο, να πλησιάζει παιδιά και χώρους όπου συχνάζουν παιδιά, για χρονική περίοδο έξι ετών μετά την αποφυλάκισή του.

Από την αρχή του 2025, ο Κλάδος Διερεύνησης Υποθέσεων Σεξουαλικής Κακοποίησης Ανηλίκων, της Υποδιεύθυνσης Διαχείρισης Υποθέσεων Ευάλωτων Προσώπων, δέχθηκε συνολικά 290 καταγγελίες για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού. Κατά το τρέχον έτος τα μέλη του Κλάδου προχώρησαν στη σύλληψη 35 προσώπων, σχετικά με το εν λόγω αδίκημα, ενώ επιτεύχθηκαν 54 ποινικές καταδίκες προσώπων, για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και παιδικής πορνογραφίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Χάσαμε 2,5 χρόνια με τον Τατάρ, ελπίζω η συνάντηση με τον Ερχιουρμάν να αγγίξει ένα ουσιαστικό θέμα»

ΠτΔ: «Χάσαμε 2,5 χρόνια με τον Τατάρ, ελπίζω η συνάντηση με τον Ερχιουρμάν να αγγίξει ένα ουσιαστικό θέμα»

Με στόχο τη δημιουργία δεδομένων για επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, μεταβαίνει στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.  

BEST OF TOTHEMAONLINE