Μπράβο στην ΑΗΚ! Δεν θα κόψει το ρεύμα σε υποστατικά με απλήρωτους λογαριασμούς την περίοδο των Χριστουγέννων

Μπράβο στην ΑΗΚ! Δεν θα κόψει το ρεύμα σε υποστατικά με απλήρωτους λογαριασμούς την περίοδο των Χριστουγέννων

Δεν θα αποκόπτεται η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για μη εξόφληση λογαριασμού, στους οικιακούς καταναλωτές πελάτες της ΑΗΚ κατά την περίοδο 14 Δεκεμβρίου 2015 – 10 Ιανουαρίου 2016 συμπεριλαμβανομένων αποφάσισε η ΑΗΚ, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΗΚ, το μέτρο μη αποκοπής της ηλεκτρικής ενέργειας κατά την πιο πάνω περίοδο αφορά όλες τις οικιακές διατιμήσεις, δηλαδή τις διατιμήσεις 05, 06, 07 και 08.
 
Σε ό,τι αφορά τους οικιακούς καταναλωτές η παροχή των οποίων έχει αποκοπεί για μη πληρωμή, αυτοί μπορούν να αιτηθούν επανασύνδεση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία τους στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΑΗΚ.

Τις πρόνοιες της διευθέτησης αυτής δεν μπορούν να αξιοποιήσουν όσοι έχουν αποκοπεί για παράνομη ενέργεια κλοπής ρεύματος καθώς και οι πτωχεύσαντες, οι οποίοι για να τύχ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE