ΗΠΑ: Περιπολικό τράκαρε με… ελάφι (video)

ΗΠΑ: Περιπολικό τράκαρε με… ελάφι (video)

Μία απροσδόκητη… συνάντηση, διατηρώντας ωστόσο και οι δύο την ψυχραιμία τους είχαν ένα ελάφι με ένα περιπολικό στο Κεντάκι των ΗΠΑ.

Το άτυχο ζώο εμφανίζεται από το πουθενά να χτυπά στο παρμπρίζ του περιπολικού, ωστόσο αφού είδε τον κόσμο για λίγο ανάποδα, επέστρεψε σοκαρισμένο στο φυσικό του περιβάλλον, χωρίς να δείξει σημάδια τραυματισμού.

Παρά μάλιστα τη σφοδρότητα και το… ξαφνικό της σύγκρουσης, ο αστυνομικός διατηρεί την ψυχραιμία του ακινητοποιώντας το περιπολικό.

Το βίντεο ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook η τοπική αστυνομία στο Κέντον, προκειμένου να επιστήσει την προσοχή των οδηγών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.