Πάφος: Έσκαβαν να βρουν ναρκωτικά οι Αστυνομικοί! «Ξέθαψαν»786 γραμμάρια «κόκας»

Πάφος: Έσκαβαν να βρουν ναρκωτικά οι Αστυνομικοί! «Ξέθαψαν»786 γραμμάρια «κόκας»

Εξετάζεται κατά πόσο οι ύποπτοι θα προσαχθούν τη Δευτέρα ενώπιον της δικαιοσύνης ή κάποια εξ αυτών θα κατηγορηθούν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα.

Συνελήφθησαν την Κυριακή με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση, λίγο μετά το μεσημέρι,  τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 52, 39, 33 και 24 ετών, στο χωριό Μαραθούντα της Επαρχίας Πάφου για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος παράνομης χρήσης και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.  

Σε έρευνα που έγινε από μέλη της ΥΚΑΝ με δικαστικό ένταλμα στην οικία που διαμένουν οι ύποπτοι στην επαρχία Πάφου, εντοπίστηκαν στην αυλή της οικίας θαμμένα στο έδαφος, τρία πλαστικά δοχεία μέσα στα οποία υπήρχαν 12 νάιλον σακούλια, τα οποία περιείχαν άσπρη σκόνη και άσπρη συμπαγή ουσία κοκαΐνη, συνολικού βάρους 786 γραμμαρίων περίπου. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Πρώτη δήλωση του Χαμενεΐ μετά τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στο Ιράν: «Η τιμωρία συνεχίζεται» - Αλματώδης αύξηση των τιμών του πετρελαίου

Live: Πρώτη δήλωση του Χαμενεΐ μετά τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στο Ιράν: «Η τιμωρία συνεχίζεται» - Αλματώδης αύξηση των τιμών του πετρελαίου

Το Ιράν ένα βήμα πριν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, συναγερμός για το διεθνές εμπόριο. Προειδοποίηση στις ΗΠΑ για «υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικής απειλής» μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE