ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λάρνακα: Έτρεχαν να αποφύγουν την σύλληψη με τα ναρκωτικά στο χέρι

Λάρνακα: Έτρεχαν να αποφύγουν την σύλληψη με τα ναρκωτικά στο χέρι

Σύλληψη τριών ατόμων στη Λάρνακα για κατοχή ναρκωτικών

Τρία άτομα, ένας Βούλγαρος, ένας Παλαιστίνιος και ένας Κύπριος συνελήφθησαν χθες το απόγευμα από άνδρες της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας, αναφορικά με υπόθεση κατοχής ναρκωτικών και πιο συγκεκριμένα κοκαΐνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρες της ΥΚΑΝ Λάρνακας, αξιολογώντας πληροφορίες, έθεσαν υπό παρακολούθηση για διακίνηση ναρκωτικών ένα αυτοκίνητο το οποίο και ανέκοψαν γύρω στις 17.30 χθες το απόγευμα.

Το αυτοκίνητο οδηγούσε 35χρονος από τη Βουλγαρία με συνοδηγό Παλαιστίνιο ηλικίας 33 χρόνων, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία σχετικά με πρόσφατη υπόθεση ναρκωτικών.

Στο σημείο όπου ανακόπηκε το αυτοκίνητο εντοπίστηκε ένας Κύπριος 35 χρόνων από τη Λάρνακα,  ο οποίος πλησίασε πεζός το όχημα και ήρθε σε επαφή με τους δύο επιβαίνοντες.

Μόλις τα τρία άτομα αντιλήφθηκαν την παρουσία των ανδρών της ΥΚΑΝ τράπηκαν σε φυγή με αποτέλεσμα οι άνδρες της Υπηρεσίας να τους καταδιώξουν και να τους συλλάβουν.
 
Στην κατοχή του Κύπριου εντοπίστηκαν 38 γραμμάρια άσπρης σκόνης κοκαΐνης και μία ζυγαριά ακριβείας πάνω στην οποία υπήρχαν ίχνη άσπρης σκόνης κοκαΐνης. Τόσο η κοκαΐνη όσο και η ζυγαριά ακριβείας κατασχέθηκαν από τους άνδρες της ΥΚΑΝ.

Οι τρείς άνδρες τέθηκαν υπό κράτηση και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

Πηγή: KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top