Καταγγελίες Μυλωνά για τη χτεσινή συνεδρία της Επιτροπής Παιδείας - «Ανεπίτρεπτη και αντιδημοκρατική μεταφορά μηνυμάτων... »

Καταγγελίες Μυλωνά για τη χτεσινή συνεδρία της Επιτροπής Παιδείας - «Ανεπίτρεπτη και αντιδημοκρατική μεταφορά μηνυμάτων... »

Ανεπίτρεπτη και αντιδημοκρατική χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής, Παύλος Μυλωνάς, τη μεταφορά κάποιων μηνυμάτων από τη χθεσινή -κεκλεισμένων των θυρών- συνεδρία της Επιτροπής προς τις εκπαιδευτικές οργανώσεις.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο ο κύριος Μυλωνάς είπε ότι βουλευτές αλλά και ο ίδιος λάμβαναν μηνύματα ανάλογα με τις απόψεις που εκφράζονταν εντός της αίθουσας επί συγκεκριμένων θεμάτων του συστήματος αξιολόγησης, καθώς και διαμαρτυρίες από τα εμπλεκόμενα μέρη, λες και η συνεδρία βρισκόταν σε ζωντανή μετάδοση.

Με αυτό που γινόταν, σημείωσε ο κύριος Μυλωνάς, κάποιος που περιστασιακά μεταφέρει κάποια μηνύματα σε τρίτους εκτός αίθουσας, τα μεταφέρει όπως ο ίδιος τα αντιλαμβάνεται ή αποσπασματικά, προκαλώντας αντιδράσεις που σε κάποιες περιπτώσεις μπορούν να εκληφθούν ως εκβιασμοί ή απειλές.

Ο κύριος Μυλωνάς είπε πως παρακάλεσε όποιος κι αν ήταν αυτός που ήθελε να πουλήσει εκδούλευση στις εκπαιδευτικές οργανώσεις να σταματήσει να το κάνει.

Πηγή: riknews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE