Θανατηφόρο στην Πάφο: Έχασε τη ζωή της 45χρονη! Την χτύπησε συνάδελφος της με το αυτοκίνητο

Θανατηφόρο στην Πάφο: Έχασε τη ζωή της 45χρονη! Την χτύπησε συνάδελφος της με το αυτοκίνητο

Όπως ενημερωθήκαμε το περιστατικό σημειώθηκε πολύ κοντά από τα Γραφεία του Τμήματος Δασών στη Γεροσκήπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, κάτω από άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες ο 53χρονος Ελληνοκύπριος οδηγός με όχημα τύπου βαν, δεν αντιλήφθηκε πως πίσω από το αυτοκίνητο του βρίσκονταν η άτυχη 45χρονη γυναίκα.

Εκείνη την στιγμή η ανυποψίαστη γυναίκα από την Πολωνία δεν είχε δει πως ο συνάδελφος της επιχειρούσε να βάλει όπισθεν, αποτέλεσμα ήταν να την κτυπήσει σοβαρά και να βρει ακαριαίο θάνατο.  

Να σημειώσουμε πως και οι δυο ήταν συνάδελφοι καθώς εργάζονταν ως διανομείς διαφημιστικού υλικού.

 Διαβάστε ακόμη: ΕΚΤΑΚΤΟ – Νέο θανατηφόρο δυστύχημα στην Πάφο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE