Γι’ αυτό ακούγατε σειρήνες Πυροσβεστικής τα ξημερώματα στη Λεμεσό

Γι’ αυτό ακούγατε σειρήνες Πυροσβεστικής τα ξημερώματα στη Λεμεσό

Σε 18 κλήσεις για βοήθεια, 12 πυρκαγιές, 4 ειδικές εξυπηρετήσεις, 1 κλήση ασθενοφόρου και 1 ψευδή κλήση ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από η ώρα 6 το πρωί χθες μέχρι και η ώρα 6 το πρωί σήμερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας,  η ώρα 04.25 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε καφετέρια στην οδό Αγίας Φυλάξεως, στη  Λεμεσό, που βρίσκεται στο ισόγειο τριώροφης οικοδομής. Ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Αγίου Ιωάννη "Λοχία Βασίλη Κρόκου".

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο 20 λεπτά αργότερα. Προκλήθηκαν ζημιές πέραν των 3000 ευρώ στον εξοπλισμό της καφετέριας. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται, με την πιθανότητα του εμπρησμού να μην έχει αποκλειστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE