Τους χτύπησε την πόρτα, τους απείλησε με μαχαίρι και τους έκλεψε – Στο νοσοκομείο δυο πρόσωπα

Τους χτύπησε την πόρτα, τους απείλησε με μαχαίρι και τους έκλεψε – Στο νοσοκομείο δυο πρόσωπα

Απίστευτο περιστατικό στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, γύρω στις 5.30 χθες το απόγευμα, άγνωστος άντρας χτύπησε την πόρτα λυόμενης κατοικίας σε αγροτική περιοχή, και αφού του άνοιξαν οι ένοικοι, τους έσπρωξε, ενώ προτάσσοντας μαχαίρι, έκλεψε χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι ένοικοι, ηλικίας 73 και 66 ετών, δεν τραυματίστηκαν αλλά μετέβησαν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου εξετάστηκαν και έλαβαν εξιτήριο.

Τα κινητά τους τηλέφωνα εντοπίστηκαν στην περιοχή της κατοικίας.

O Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου εξετάζει υπόθεση ένοπλης ληστείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.