Ευχάριστα νέα: Δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι ελέγξτε τους λογαριασμούς σας σε 3 μέρες

Ευχάριστα νέα: Δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι ελέγξτε τους λογαριασμούς σας σε 3 μέρες

Στις 18 Δεκεμβρίου και όχι στις 22 Δεκεμβρίου θα εμβαστούν οι μισθοί και οι συντάξεις του δημοσίου ανακοίνωσε το Γενικό Λογιστήριο.

«Παρόλο που ανακοινώθηκε ότι οι μισθοί και οι συντάξεις του μηνός Δεκεμβρίου 2015 θα βρίσκονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων μέχρι την Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015, μετά από απόφαση του Υπουργού Οικονομικών οι μισθοί και οι συντάξεις θα εμβαστούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων κατά τη διάρκεια του 24ώρου της Παρασκευής, 18 Δεκεμβρίου 2015, σύμφωνα με τα τραπεζικά πρωτόκολλα, οπότε θα είναι στη διάθεση των δικαιούχων το Σαββατοκύριακο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE