Νέα τραγωδία συγκλονίζει τη Λεμεσό: Νεκρός 60χρονος οδηγός – Παλεύει για τη ζωή του μοτοσικλετιστής

Νέα τραγωδία συγκλονίζει τη Λεμεσό: Νεκρός 60χρονος οδηγός – Παλεύει για τη ζωή του μοτοσικλετιστής

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη σήμερα στη Λεμεσό, έχασε τη ζωή του ο 66χρονος Κυριάκος Κυριάκου, 66 ετών από τη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.30μ.μ. σήμερα, ενώ ο 66χρονος οδηγούσε το όχημα του στον δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 40χρονος.

Ο 66χρονος, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο του από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 

Ο 40χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λεμεσό, όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Η  Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.