Λευκωσία: Ώρες αγωνίας για τον 45χρονο Κούλλη Κυριάκου! Έπεσε από πλαγιά βουνού και τραυματίστηκε! Ειδοποίησε ότι χτύπησε μέσω του κινητού του

Λευκωσία: Ώρες αγωνίας για τον 45χρονο Κούλλη Κυριάκου! Έπεσε από πλαγιά βουνού και τραυματίστηκε! Ειδοποίησε ότι χτύπησε μέσω του κινητού του

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία διέσωσε ένα άτομο που τραυματίστηκε σε κοίτη ποταμού σε περιοχή του χωριού Σπήλια.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ώρα 11.46 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για ανταπόκριση ομάδας διάσωσης μετά από μήνυμα ότι πολίτης βρισκόταν τραυματισμένος σε κοίτη ποταμού σε περιοχή του χωριού Σπήλια, στη Λευκωσία. Ανταποκρίθηκαν ομάδες διάσωσης από  τους Σταθμούς Λευκωσίας και το Σταθμό Υπαίθρου Ευρύχου και η ώρα 13.29 το επεισόδιο τέθηκε υπό έλεγχο.

Ένας  τραυματίας, ο Κούλλης Κυριάκου, 45 χρόνων από την Αγλαντζιά, ο οποίος ενώ περπατούσε σε πλαγιά βουνού έχασε την ισορροπία του και κατρακύλησε μέχρι την κοίτη ποταμού με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο δεξί πόδι, τοποθετήθηκε σε σανίδα ακινητοποίησης και μεταφέρθηκε σε απόσταση 100 περίπου μέτρων και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του Υπουργείου Υγείας.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ Λευκωσίας. Ο κ. Κυριάκου βρισκόταν στην περιοχή μόνος του και ειδοποίησε την Π.Υ. με το κινητό του τηλέφωνο. Χρειάστηκε να γίνει έρευνα μέχρι να εντοπιστεί το σημείο στο οποίο βρισκόταν, σημειώνεται στην ανακοίνωση.   

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

Στις προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, το Μεταναστευτικό, το Ουκρανικό, καθώς και πολλά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε την Γενική Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ilze Juhansone, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE