Άγρια ληστεία με τρεις τραυματίες – Πρόταξαν μαχαίρι, άρπαξαν 1.200 ευρώ και έγιναν καπνός

Άγρια ληστεία με τρεις τραυματίες – Πρόταξαν μαχαίρι, άρπαξαν 1.200 ευρώ και έγιναν καπνός

Υπόθεση ένοπλης ληστείας και πρόκλησης τραυματισμού διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία από τρία πρόσωπα (ένας 27χρονος και δύο 25χρονοι), γύρω στις 11.30μ.μ. χθες, ενώ βρίσκονταν σε ανοιχτό χώρο σε περιοχή της Πάφου, δέχθηκαν επίθεση από τρεις άγνωστους ομοεθνείς τους, οκ των οποίων ο ένας κρατούσε αιχμηρό αντικείμενο με το οποίο τους τραυμάτισε.

Επίσης, σύμφωνα με την καταγγελία, τους έκλεψαν ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ.

Οι τρεις παραπονούμενοι μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρουν θλαστικά τραύματα και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, οι δύο έλαβαν εξιτήριο, ενώ ο 27χρονος παρέμεινε για νοσηλεία προληπτικά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.