Επανέρχεται ο Οδυσσέας για ΔΗΣΥ - «Εξακολουθείτε να κατέχετε τον τίτλο της πλέον διεφθαρμένης Κυβέρνησης»

Επανέρχεται ο Οδυσσέας για ΔΗΣΥ - «Εξακολουθείτε να κατέχετε τον τίτλο της πλέον διεφθαρμένης Κυβέρνησης»

Συνέχεια στην κόντρα με τον ΔΗΣΥ δίνει ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης με νέα απάντηση στις χθεσινές (18/4) αναφορές του Ονούφριου Κουλλά.

Ο κ. Μιχαηλίδης απευθύνεται στον ΔΗΣΥ αναφέροντας ανάμεσα σε άλλα πως «το πλέον τραγικό είναι που παραμένετε υπερασπιστές και απολογητές όλων αυτών των σκανδάλων και, χωρίς ντροπή, χαρακτηρίζετε ως προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας την ανάδειξη των σκανδάλων αυτών από το συνταγματικά καθοριζόμενο όργανο που είναι η Ελεγκτική Υπηρεσία». 

Στην ανάρτησή του, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης σημειώνει πως ποτέ και από κανένα δικαστήριο, δεν αμφισβητήθηκαν ευρήματα της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για την ανάδειξη των συγκεκριμένων σκανδάλων.

Όπως αναφέρει, «αγαπητή Αννίτα, η συνέντευξή μου (που δόθηκε την Πέμπτη), και η απαρίθμηση των σκανδάλων όλων των κομμάτων, απαντά στο ψεσινό παράπονό σας ότι, χθες, απαντώντας στις δικές σας προσωπικές εναντίον μου κατηγορίες, περιορίστηκα στα κυριότερα δικά σας σκάνδαλα (Focus, Panama papers, ΣΑΠΑ, ΧΥΤΥ/ΧΥΤΑ, Συνεργατισμός, Βασιλικό, Σεϋχέλλες, Χρυσά Διαβατήρια). Θα μπορούσα να προσθέσω το μαύρο βαν, τα ελικόπτερα του Δασών, την υπόθεση Γιαννάκη Γιαννάκη, και πολλά άλλα».

Προσθέτει επίσης ότι «φυσικά, για να είμαστε δίκαιοι, τον τίτλο τής πλέον διεφθαρμένης διακυβέρνησης που επάξια σας απένειμε ο Νικόλας Παπαδόπουλος εξακολουθείτε να τον κατέχετε. Ωστόσο, το πλέον τραγικό είναι που παραμένετε υπερασπιστές και απολογητές όλων αυτών των σκανδάλων και, χωρίς ντροπή, χαρακτηρίζετε ως προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας την ανάδειξη των σκανδάλων αυτών από το συνταγματικά καθοριζόμενο όργανο που είναι η Ελεγκτική Υπηρεσία. Να σημειώσω ότι, ποτέ, από κανένα δικαστήριο, δεν αμφισβητήθηκαν ευρήματα της Ελεγκτικής Υπηρεσίας».

Καταληκτικά, διερωτάται «αλήθεια, πόσο πιο χαμηλά μπορεί να φτάσετε;»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης από το Καζακστάν: «Η Κύπρος είναι η πύλη της Ευρώπης»

Χριστοδουλίδης από το Καζακστάν: «Η Κύπρος είναι η πύλη της Ευρώπης»

Η Κύπρος θεωρεί το Καζακστάν ως έναν στρατηγικά σημαντικό εταίρο στην Κεντρική Ασία ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες στο πρώτο Επιχειρηματικό Φόρουμ Κύπρου – Καζακστάν στην Αστάνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE