Αβέρωφ για διάλυση βουλής: «Αποχωρώ από τα κοινοβουλευτικά έδρανα, αλλά όχι από τη δημόσια ζωή»

Αβέρωφ για διάλυση βουλής: «Αποχωρώ από τα κοινοβουλευτικά έδρανα, αλλά όχι από τη δημόσια ζωή»

Σε νέα ανάρτηση προέβη ο τέως βουλευτής του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου αφού σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη η τελευταία συνεδρία της Βουλής πριν από την αυτοδιάλυση της.

Όπως είναι γνωστός ο Αβέρωφ Νεοφύτου δεν διεκδικεί επανεκλογή μετά από τρεισήμισι πολύ «πυκνές» δεκαετίες στην πολιτική, όπως ο ίδιος σημειώνει.

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων σημειώνει πως, «Χρειαζόμαστε μια πολιτική που να τολμά να λέει αλήθειες. Που να σχεδιάζει με ρεαλισμό. Που να συγκρούεται, όταν χρειάζεται, όχι για εντυπώσεις αλλά για λύσεις» και προσθέτει πως, «Αποχωρώ από τα κοινοβουλευτικά έδρανα, αλλά όχι από τη δημόσια ζωή. Δεν θα μπορούσα άλλωστε.Θα είμαι παρών. Με τη φωνή μου, με την πείρα μου, με την ειλικρινή διάθεση να συμβάλω όπου μπορώ».

Αυτούσια η ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE