Ελληνίδα δημοσιογράφος εξηγεί την ανάρτηση με το φιλί: Δεν υπάρχει τίποτα χυδαίο, χυδαία είναι τα μυαλά (ΦΩΤΟ)

Ελληνίδα δημοσιογράφος εξηγεί την ανάρτηση με το φιλί: Δεν υπάρχει τίποτα χυδαίο, χυδαία είναι τα μυαλά (ΦΩΤΟ)

Απαντήσεις για την ανάρτηση που έκανε τον γύρο των social media, δίνει η δημοσιογράφος και πρώην σύζυγος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, Τζίνα Μοσχολιού.

Η δημοσιογράφος γιόρτασε την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης , αναρτώντας στο instagram μια φωτογραφία που απεικόνιζε την ίδια να φιλιέται με άλλη γυναίκα, κάτι που ορισμένοι σχολίασαν δηκτικά.

Η ίδια πάντως, με ανάρτηση στο facebook αναφέρει ότι η κριτική στην φωτογραφία ενός αμήχανου και αστείου φιλιού αποδεικνύει ότι η ομοφοβία ζει και βασιλεύει, ενώ προσθέτει ότι δεν υπάρχει τίποτα χυδαίο σε ένα φιλί, χυδαία είναι τα μυαλά και η φαντασία ορισμένων ανθρώπων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αλ Σίσι και Νετανιάχου - Χαιρέτισε συμφωνία για Γάζα

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αλ Σίσι και Νετανιάχου - Χαιρέτισε συμφωνία για Γάζα

Γραπτή δήλωση εξέδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του Προέδρου της Δημοκρτίας με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου και τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ 

BEST OF TOTHEMAONLINE