LIFESTYLE

Χ. Αριστοτέλους: Καλεσμένη στην εκπομπή του Αρναούτογλου! Πως το σχολιάζουν στην Ελλάδα;

Χ. Αριστοτέλους: Καλεσμένη στην εκπομπή του Αρναούτογλου! Πως το σχολιάζουν στην Ελλάδα;

Ταξιδάκι αστραπή μέχρι την Αθήνα έκανε η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, έκανε την «τιμή» στον επίσης αγαπημένο Έλληνα παρουσιαστή, Γρηγόρη Αρναούτογλου κι εμείς ανυπομονούμε να δούμε την εκπομπή, που θα προβληθεί ανήμερα των Χριστουγέννων.

Διαβάστε τι ακριβώς γράφει το espessonews.gr για την τηλεοπτική συνάντηση των δύο παρουσιαστών:

«Οι φήμες τούς ήθελαν ζευγάρι, χωρίς κανείς από τους δύο να έχει επιβεβαιώσει το παραμικρό, αφήνοντας το ερώτημα να... αιωρείται σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κύπρια παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους απασχόλησαν αρκετά τα μέσα ενημέρωσης με τη στενή φιλία τους, την εποχή που εκείνος έκανε την πρωινή εκπομπή στο Mega. Τώρα η ξανθιά καλλονή έρχεται στην Αθήνα καλεσμένη στο «Τhe 2night show» του «Αρνι», το οποίο θα προβληθεί μεθαύριο, ανήμερα τα Χριστούγεννα, στις 23.00, από τον ΑΝΤ1.

Αν κρίνουμε από τις ερωτήσεις που κάνει στους καλεσμένους του ο παρουσιαστής, δεν αποκλείεται να έχουμε και... αποκαλύψεις για το παρελθόν τους. Το σίγουρο είναι πως πολλοί θα παρακολουθήσουν με ενδιαφέρον την εκπομπή. Καλεσμένος θα είναι επίσης ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος θα «ντύσει» μουσικά αυτή τη συνάντηση.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top