ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Προσοχή: Τσαντάκηδες «χτύπησαν» στη Λεμεσό! Δείτε σε ποια περιοχή

Προσοχή: Τσαντάκηδες «χτύπησαν» στη Λεμεσό! Δείτε σε ποια περιοχή

Απαρηγόρητη γυναίκα, ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Λεμεσό, αφού οι εισπράξεις των τελευταίων ημερών, έγιναν «καπνός» μετά από «χτύπημα» τσαντάκηδων.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε σοκαρισμένη στους Αστυνομικούς ήταν λίγο πριν τις 19:00 το βράδυ της Παρασκευής (23/12) όταν ενώ περπατούσε στην άκρη του δρόμου επί της οδού Αριστοφάνους στο κέντρο της Λεμεσού, δυο πρόσωπα που επέβαιναν σε μοτοποδήλατο την πλησίασαν από πίσω και άρπαξαν από τον ώμο της την τσάντα που κρατούσε.

Δυστυχώς για την ίδια λόγω και του σκότους αλλά και του αρχικού σοκ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τους αριθμούς εγγραφής (αν υπήρχαν) καθώς και τα χαρακτηριστικά των θρασύτατων ληστών. Το μόνο που κατάφερε να θυμηθεί είναι ότι τα δυο πρόσωπα φορούσαν κουκούλα στο κεφάλι και απομακρύνθηκαν προς την οδό Γλάστωνος.

Όπως ανέφερε στη κατάθεση της εντός της τσάντας της, εκτός από το προσωπικά της αντικείμενα και έγγραφα υπήρχε και μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο ξεπερνά τις 2.000 ευρώ

Η Αστυνομία κάνει έκκληση για άλλη μια φορά στο κοινό, όπως είναι ιδιαίτερα προσεκτικό όταν μεταφέρει χρήματα, καθώς και να αποφεύγουν τους σκοτεινούς δρόμους καθώς το γεγονός αυτό εκμεταλλεύονται εγκληματικά στοιχεία.

Τι αναφέρει η Αστυνομία:

1)Όταν περπατούν να έχουν τα λεφτά και τις πιστωτικές τους κάρτες στις μπροστινές τσέπες των ενδυμάτων τους και καλό θα ήταν να μην έχουν μαζί τους μεγάλα χρηματικά ποσά, αλλά τα απολύτως απαραίτητα. 

2)Τα πρόσωπα που μεταφέρουν τσάντες, να μην τοποθετούν όλα τα χρήματα, πιστωτικές κάρτες, διαβατήρια κ.τ.λ. μέσα σ’ αυτές, ενώ η τσάντα είναι προτιμότερο να είναι τοποθετημένη με τρόπο, που να υπάρχει συνεχής οπτική επαφή με αυτήν (π.χ. χιαστί).

3) Σε περιπτώσεις όπου επισκέπτονται εμπορικά κέντρα και καταστήματα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την είσοδό τους στα δοκιμαστήρια και να μην αφήνουν εκτεθειμένα τα προσωπικά τους αντικείμενα. Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όπου επικρατεί συνωστισμός, καθώς και σε σκοτεινά και απόμερα σημεία.

Επίσης, η περίοδος την οποία διανύουμε θεωρείται περίοδος υψηλού κινδύνου για διαρρήξεις και κλοπές. Γι’ αυτό το λόγο, επιπρόσθετα με τις προσπάθειες της Αστυνομίας, οι πολίτες προτρέπονται να λαμβάνουν προληπτικά μέτρα για την αποτελεσματικότερη φύλαξη των κατοικιών και των καταστημάτων τους ως ακολούθως:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top