ΠΑΡΑ-THEMA

Η Αφροδίτη της Κύπρου! Ποια είναι η όμορφη συμπατριώτισσά μας που σχολιάζουν όλα τα Ελλαδικά ΜΜΕ;

Η Αφροδίτη της Κύπρου! Ποια είναι η όμορφη συμπατριώτισσά μας που σχολιάζουν όλα τα Ελλαδικά ΜΜΕ;

Μαζί με την εντυπωσιακή σύζυγό του Αφροδίτη Δωρίτη άκουσε τα κάλαντα ο πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, με αποτέλεσμα όλα τα Ελλαδικα ΜΜΕ να ασχοληθούν με την όμορφη Λεμεσιανή επιχειρηματία, που τράβηξε πάνω της τα φλας των φωτογράρων

Στα γραφεία του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Συγγρού για να ψάλλει τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα βρέθηκε ο Ομιλος Βρακοφόρων Κρήτης. Ο κ. Πλακιωτάκης ευχήθηκε σε όλους τους Ελληνες, όπου και αν βρίσκονται, χρόνια πολλά και δημιουργικά, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα πως με ενότητα και πίστη στα ιδεώδη του λαού και του έθνους μας, μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία.«Εύχομαι πολύ σύντομα η πατρίδα μας να βγει από την κρίση και να ανακτήσει τη θέση που της αρμόζει. Καλώ όλους τους Έλληνες να συνεχίσουν να κρατούν την Ελλάδα ψηλά και να διατηρήσουν την αισιοδοξία και την περηφάνια τους» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ποιά όμως είναι η Αφροδίτη της Κύπρου

Η κυπριακής καταγωγής σύζυγος του κ. Πλακιωτάκη είναι επιχειρηματίας και εργάζεται ως μάνατζερ στην Αθήνα των οικογενειακών επιχειρήσεων που βρίσκονται στην Ελλάδα και την Λεμεσό της Κύπρου, από που τις διευθύνει ο επιχειρηματίας πατέρας της.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από τρια χρόνια από κοινούς γνωστούς, καθώς η Αφροδίτη γεννήθηκε και ζει με τους γονείς της στην Αθήνα. Την πρώτη επίσημη εμφάνισή του  με τη μνηστή του έκανε ο Γιάννης Πλακιωτάκης στο Προεδρικό Μέγαρο κατά την ορκωμοσία του ως υφυπουργός την περασμένη χρονιά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top