ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι ευχές των κομμάτων για τα Χριστούγεννα

Οι ευχές των κομμάτων για τα Χριστούγεννα

Τι δικές τους ευχές έστειλαν τα κόμματα λόγων εορτών

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός επισημαίνει ότι η γιορτή της χριστιανοσύνης βρίσκει και φέτος την Κύπρο και τον λαό της να περνά δύσκολες ώρες, διαβεβαιώνοντας οτι θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης για να υλοποιηθούν οι ριζικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η Κύπρος.

Επαναβεβαιώνει ότι στόχος του κόμματος είναι να δώσει ξανά δύναμη στην μεσαία τάξη και στις παραγωγικές τάξεις.

Το ΑΚΕΛ απευθύνει σε ολοκληρο τον κυπριακό λαό θερμές ευχές για χρόνια πολλά, ευημερία, υγεία και ευτυχία.
Εκφράζει την ευχή οι συνομιλίες στο κυπριακό να προχωρήσουν ουσιαστικά και να καταλήξουν σε λύση που να δικαιώνει την Κύπρο και το λαό της. Λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας που θα στηρίζεται στα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας και στο διεθνές δίκαιο.

Το ΔΗΚΟ επισημαίνει οτι στις εποχές της ανέχειας που ζούμε λόγω της οικονομικής κρίσης οι σκέψεις πρέπει να είναι στραμμένες στους συνανθρώπους μας.
Ιδιαίτερα στα παιδιά που δεν μπορούν να βιώσουν την εορταστική ατμόσφαιρα και να νοιώσουν το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.

Καλή λευτεριά εύχεται στο χριστουγιεννιάτικό της μήνυμα, η ΕΔΕΚ. Το Κίνημα εύχεται τα φετινά χριστούγεννα να είναι τα τελευταία που γιορτάζουμε με την Κύπρο υπό κατοχή. Επιδίωξη της ΕΔΕΚ επισημαίνεται είναι λύση, δημοκρατική και βιώσιμη.

Πηγή: riknews.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top