Ο Αρχιεπίσκοπος είναι πολύ μπροστά! Έκανε δώρο Σταυρό - usb στους στρατιώτες - Δείτε την φωτογραφία

Ο Αρχιεπίσκοπος είναι πολύ μπροστά! Έκανε δώρο Σταυρό - usb στους στρατιώτες - Δείτε την φωτογραφία

Ένα ιδιαίτερο θρησκευτικό δώρο έκανε στους στρατιώτες της Eθνικής Φρουράς ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» ο προκαθήμενος της εκκλησίας στις καθιερωμένες εορταστικές επισκέψεις του σε στρατόπεδα της Εθνικής Φρουράς, θα δωρίσει στους στρατιώτες Σταυρό – usb.

Ο ίδιος ως γνωστόν είναι καλός χρήστης των ηλεκτρονικών υπολογιστών και φαίνεται πως βρήκε τον τρόπο να φέρει την πίστη κοντά και στην τεχνολογία.

Μάλιστα η είδηση αυτή προκάλεσε αίσθηση και σε ελληνικές ιστοσελίδες οι οποίες την αναμετέδωσαν. 

Ιδού ο Σταυρός — usb:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν». Ακολούθησαν αντίποινα με πυραυλική επίθεση από Ιράν στο Τελ Αβίβ με νεκρούς και τραυματίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE