LIFESTYLE

«Ήμουν έτοιμη να κλάψω…» Η Χριστιάνα Αριστοτέλους αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε

«Ήμουν έτοιμη να κλάψω…» Η Χριστιάνα Αριστοτέλους αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε

Μπορεί εδώ και λίγα χρόνια όλοι να την θεωρούν την «Εθνική παρουσιάστρια» της Κύπρου και να λένε πλέον, πως ότι γίνεται στο Mega το αναλαμβάνει η όμορφη Χριστιάνα, ωστόσο όπως αποκάλυψε η ίδια, τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι.

Όταν λοιπόν η 32χρονη παρουσιάστρια έφυγε από την Ελλάδα (το 2008) για να επιστρέψει μόνιμα στο νησί μας, μπορεί να βρήκε εύκολα δουλεία, αλλά δεν ήταν εξίσου εύκολο να την αποδεχτεί και ο κόσμος.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «The 2night show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου,  το ξεκίνημα στο «Για Σένα» ήταν τρομερά δύσκολο και ψυχοφθόρο, αφού πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές.

«Όταν ξεκινήσαμε η εκπομπή έγραφε 1,5% και έπαιρνα τα νούμερα τηλεθέασης στα χέρια μου και ήθελα να κλάψω» ανέφερε η όμορφη παρουσιάστρια συμπληρώνοντας πως ο κ. Γιώργος Χουλιάρας, την πίστεψε, την στήριξε και με τη συμβουλή του που της έδωσε για σκληρή δουλειά τα κατάφερε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top