ΚΟΙΝΩΝΙΑ

27/12/2007: Κανείς δεν σε ξέχασε Αιμίλιε - Διαβάστε τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα του «Ρε μπαγάσα να’σαι...»

27/12/2007: Κανείς δεν σε ξέχασε Αιμίλιε - Διαβάστε τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα του «Ρε μπαγάσα να’σαι...»

Πέρασαν 8 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που η Έφη Ηροδότου αφαίρεσε την ζωή του 17χρονου Αιμίλιου Ιωάννου από τη Λεμεσό.

Στις 27 Δεκεμβρίου 2007, ο  άτυχος νεαρός Αιμίλιος Ιωάννου, έχασε την ζωή του, όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε χτυπήθηκε σε μια διασταύρωση με φανάρια, από ένα αυτοκίνητο του οποίου η οδηγός μόλις είχε παραβίαση το κόκκινο.

Η οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή και σταμάτησε σε ένα αδιέξοδο αφού την είχε καταδιώξει άλλη οδηγός, η οποία είχε σταματήσει στο κόκκινο φανάρι στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Στο έλεγχο αλκοόλης η οδηγός βρέθηκε θετική με υψηλά ποσοστά.

Η Έφη Ηροδότου καταζητείται από την ίντερπολ και τις κυπριακές αρχές εδώ και 8 ολόκληρα χρόνια, είναι η Νο1 καταζητούμενη μέχρι σήμερα.

Ο πατέρας του Αιμίλιου, Πάμπος Ιωάννου μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook περιγράφει όσα έγιναν εκείνη την κρύα νύκτα του Δεκέμβρη.

«Οι ώρες οι μέρες τα χρόνια περνάνε με τη δική τους ταχύτητα αλλά όλα φαντάζουν κάτι δευτερόλεπτα στη ζωή μας. Ξημερώνει σε λίγο, ξημερώνει μια μέρα που ποτέ δεν θα την ευχηθώ σε κανένα, δύσκολα πέρασε το βράδυ, δύσκολα θα περάσει η σημερινή μέρα, κάποια πράγματα θα γίνουν και σήμερα σαν να μην συμβαίνει τίποτα σαν να μην μας όρισε τις ζωές κανένα συμβάν και όμως δεν είναι αλήθεια και όμως το βράδυ δεν πέρασε απλά το ξημέρωμα δεν ήρθε αγόγγιστα, οι φίλοι σου δεν σε ξεχνούν, οι φίλοι σου σε τιμούν με το δικό τους τρόπο, σου έχουν δώσει και σου δίνουν τη θέση που αξίζεις, σου έχουν δώσει και σου προσφέρουν ένα μέρος της καρδιάς τους και μαζί δίνουν τόση δύναμη σε εμάς για να συνεχίζουμε. Αιμίλιε σε ευχαριστούμε για τα δεκαεφτά χρόνια που μας χάρισες, σε ευχαριστούμε για τους τόσους φίλους που μας έδωσες, Ρε μπαγάσα νάσαι καλά κει πάνω.»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top