Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.

Τα ομοιώματα προέρχονται από τον leaker Sonny Dickson, με ιστορικό αξιόπιστων αποκαλύψεων, και επιβεβαιώνουν τον συνδυασμό dark cherry, μαύρο, ασημί και light blue.
Τα νέα dummy επιβεβαιώνουν ένα lineup τεσσάρων χρωμάτων, με το γαλάζιο να αντικαθιστά τις πιο κλασικές επιλογές των προηγούμενων χρόνων. Πρόκειται για την πρώτη φορά που βλέπουμε τις αποχρώσεις από τόσο κοντά, αντί για renders ή προστατευτικά αξεσουάρ.
Πιο αναλυτικά, οι φήμες είχαν αποκαλύψει νωρίτερα και τις ακριβείς αποχρώσεις Pantone για κάθε χρώμα:
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg τον Φεβρουάριο, η Apple δοκίμαζε ήδη μια βαθιά κόκκινη απόχρωση για το iPhone 18 Pro, κάτι που τα σημερινά ομοιώματα φαίνεται να επιβεβαιώνουν ως το dark cherry.
Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι ότι το δημοφιλές cosmic orange δεν περνά στη νέα γενιά. Παρά τις φήμες ότι θα παρέμενε λόγω της μεγάλης του απήχησης, το πορτοκαλί φαίνεται πως μένει εκτός lineup. Στη θέση του deep blue έρχεται το νέο μαύρο, ενώ το light blue προστίθεται ως τέταρτη επιλογή. Για σύγκριση, το iPhone 17 Pro κυκλοφορεί σε τρία χρώματα: cosmic orange, deep blue και ασημί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα dummy units δεν αποδίδουν πάντα με απόλυτη ακρίβεια τα τελικά χρώματα της Apple. Φτιάχνονται κυρίως για τους κατασκευαστές θηκών, ώστε να ετοιμάζουν εγκαίρως τα αξεσουάρ τους για τα νέα μοντέλα, οπότε οι τελικές αποχρώσεις ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς.
ΠΗΓΗ: techblog.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




