Κύπρος - Γαλλία υπογράφουν σήμερα συμφωνία SOFA

Κύπρος - Γαλλία υπογράφουν σήμερα συμφωνία SOFA

Κύπρος και Γαλλία αναμένεται να υπογράψουν σήμερα Συμφωνία Status of Forces Agreement (SOFA).

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, ο Υπουργός Άμυνας Βασίλης Πάλμας και η Γαλλίδα ομόλογός του, Κατρίν Βoτρέν, θα υπογράψουν τη συμφωνία στο πλαίσιο διμερούς συνάντησής τους το απόγευμα της Δευτέρας στους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου Φιλοξενία, μετά το πέρας του άτυπου Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων (Άμυνας) που θα φιλοξενηθεί στη Λευκωσία, στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε ανακοινώσε,ι κατά την επίσημη επίσκεψη στη Λευκωσία του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν τον Απρίλιο, ότι εντός Ιουνίου, θα υπογραφεί η Συμφωνία SOFA που θα αφορά τη φιλοξενία γαλλικών δυνάμεων σε κυπριακό έδαφος στο πλαίσιο ανθρωπιστικών επιχειρήσεων στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE