Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Μόντι για την μακροβιότερη θητεία ως Πρωθυπουργός Ινδίας

Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Μόντι για την μακροβιότερη θητεία ως Πρωθυπουργός Ινδίας

Συγχαρητήρια στον Πρωθυπουργό της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι, εξέφρασε την Τετάρτη ο Προέδρος Νίκος Χριστοδουλίδης για την μακροβιότερη θητεία ως Πρωθυπουργός της χώρας.

Σε ανάρτησή του στο Χ, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης συγχαίρει τον κ. Μόντι για το ότι έγινε ο μακροβιότερος Πρωθυπουργός στην ιστορία της Ινδίας. «Αυτό το αξιοσημείωτο ορόσημο αντικατοπτρίζει χρόνια αφοσιωμένης υπηρεσίας και ηγεσίας», αναφέρει.

Η Κύπρος, λέει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, «εκτιμά τη στρατηγική της συνεργασία με την Ινδία και έχει δεσμευτεί να εμβαθύνει περαιτέρω τη συνεργασία μας προς όφελος των λαών μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE