Πίσω από τα σίδερα για 16χρονια ο Υπαξιωματικός με τα 96 κιλά κόκας

Πίσω από τα σίδερα για 16χρονια ο Υπαξιωματικός με τα 96 κιλά κόκας

Οι συγκρατούμενοι του δεν παραδέχθηκαν ενοχή.

Ποινή φυλάκισης 16 χρόνων για κατοχή 96 κιλών κοκαίνης με σκοπό την προμήθεια, επέβαλε την Δευτέρα (04/01) το Κακουργοδικείο Λεμεσού σε 34χρονο Υπαξιωματικό της Εθνικής Φρουράς. Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ενοχή στις κατηγορίες της κατοχής της κοκαίνης και της κατοχής με σκοπό την προμήθεια και εξέφρασε πρόθεση να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας εναντίον των δύο συγκατηγορούμενών του στην υπόθεση.

Επιβάλλοντας την ποινή, το Κακουργοδικείο τόνισε τις διαστάσεις που έχει λάβει η διακίνηση ναρκωτικών στην Κύπρο και την ανεξέλεγκτη αύξηση του αριθμού των θυμάτων. Τα χαρακτήρισε μάλιστα ως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η νεολαία.

Ο 34χρονος είχε συλληφθεί στις 27 Μαρτίου ενώ οδηγούσε βαν αυτοκίνητο που ειχε ενοικιάσει. Μέσα υπήρχαν δύο βαλίτσες ταξιδιού με την κοκαίνη.

Οι συγκατηγορούμενοί του, ένας 33χρονος άνεργος από τη Λάρνακα και 42χρονος επιχειρηματίας απο το Παραλίμνι, δεν παραδέχθηκαν ενοχή στις πέντε κατηγορίες και η υπόθεση θα οριστεί για ακρόαση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.