Έτρεχε και δεν έφτανε η Πυροσβεστική- Ανταποκρίθηκε σε 21 κλήσεις για βοήθεια

Έτρεχε και δεν έφτανε η Πυροσβεστική- Ανταποκρίθηκε σε 21 κλήσεις για βοήθεια

Σε 21 κλήσεις για βοήθεια, εκ των οποίων οκτώ πυρκαγιές, εννέα ειδικές εξυπηρετήσεις και τέσσερις ψευδείς κλήσεις, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από η ώρα 06:00 χθες μέχρι και η ώρα 06:00 σήμερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 23:30 χθες λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε αρθρωτό όχημα μάρκας Mercedes το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στο χωριό Μονή παρά το πρατήριο καυσίμων ESSO.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Αγίου Νικολάου. Στις 00:07 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Παγκύπριες: «Μια εξέταση δεν καθορίζει ούτε την αξία σας ούτε το μέλλον σας»

ΠτΔ για Παγκύπριες: «Μια εξέταση δεν καθορίζει ούτε την αξία σας ούτε το μέλλον σας»

Μήνυμα προς τους μαθητές που συμμετείχαν στις Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE