Μπράβο της! Ρεπόρτερ ενώ ήταν σε ζωντανή σύνδεση πήδηξε να πάρει τον σταυρό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μπράβο της! Ρεπόρτερ ενώ ήταν σε ζωντανή σύνδεση πήδηξε να πάρει τον σταυρό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Άφησε το μικρόφωνο και... πήδηξε στη θάλασσα!!!

Εκεί που η Τίνα Μιχαηλίδου είναι σε ζωντανή σύνδεση με το "Πρωινό" του ΑΝΤ1, αφήνει το μικρόφωνο και... κάνει βουτιά!

Είναι άλλωστε πρώην κολυμβήτρια και δεν το είχε σε πολύ να φορέσει το μαγιό και να μπει στη θάλασσα για να πιάσει τον Σταυρό!

Σήμερα, είναι των Θεοφανίων άλλωστε και η μέρα επίσης ιδανική για τέτοια βουτιά!

Η ρεπόρτερ μάλιστα ήταν τυχερή κι έπιασε τον Σταυρό, αλλά στη συνέχεια, αφού τον προσκύνησε, τον έδωσε σε ένα παιδάκι, που επίσης βούτηξε μαζί της!

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE