Στο κελί οι πέντε συλληφθέντες για τα επεισόδια στα βοηθητικά της Νέας Σαλαμίνας - Εκκρεμούν έξι εντάλματα

Στο κελί οι πέντε συλληφθέντες για τα επεισόδια στα βοηθητικά της Νέας Σαλαμίνας - Εκκρεμούν έξι εντάλματα

Διάταγμα προσωποκράτησης διάρκειας δύο ημερών εξέδωσε το Δικαστήριο εναντίον πέντε προσώπων που συνελήφθησαν στο πλαίσιο των ερευνών για τα επεισόδια στα βοηθητικά της Νέας Σαλαμίνας. 

Σύμφωνα με τις Αρχές, χθες συνελήφθη ακόμη ένας Ελληνοκύπριος, ηλικίας 22 ετών.

Παράλληλα, εκκρεμούν ακόμη έξι εντάλματα σύλληψης εναντίον προσώπων τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί.

Για όλους τους συλληφθέντες καταχωρήθηκε αίτηση για έκδοση διατάγματος αποκλεισμού από αθλητικούς αγώνες, σύμφωνα με την ισχύουσα σχετική νομοθεσία.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων καταζητούμενων, καθώς και για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων υπόπτων, συνεχίζονται.

Η Αστυνομία καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην ταυτοποίηση των υπόπτων να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στα τηλέφωνα 24 804060-72.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

Το να τίθενται όροι και προϋποθέσεις πριν την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων είναι μια τακτική που δεν βοηθά στο να υπάρχουν εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE