ΦΙΛΟΖΩΟΙ

Aπίστευτη κτηνωδία! Κτύπωντας τα στο κεφάλι άγνωστος σκότωσε σκυλιά στην Άχνα

Aπίστευτη κτηνωδία! Κτύπωντας τα στο κεφάλι άγνωστος σκότωσε σκυλιά στην Άχνα

Aπίστευτη κτηνωδία στο Δασάκι της Άχνας εις βάρος ζώων. Άγνωστος έσπασε μέχρι θανάτου τα κεφάλια σκύλων και σκότωσε πρόβατα.

Συγκεκριμένα το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου είχε καταγγελία  την Παρασκευή 15/1/16 ότι στην περιοχή της Άχνας, άγνωστος εισέβαλε σε μάντρα σκότωσε πέντε πρόβατα, άφησε παράλυτα δύο άλλα, έκλεψε το σκύλο ράτσας και δύο άλλους σκύλους που ήταν φύλακες τους έσπασε τα κεφάλια και τα πόδια και τα άφησε να πεθάνουν.  Ο κτηνοτρόφος έχει οικονομικά καταστραφεί.

Αυτή η νέα και απαράδεκτη κτηνωδία μας παραπέμπει σε άλλες εποχές και ο δράστης η οι δράστες θα πρέπει να είναι είτε ψυχολογικά ανισσόροπη η αρέσκονται στην διάπραξη τέτοιων κτηνωδιών ενάντια στα ανυπεράσπιστα ζώα.

Η καταγγελία που έγινε στο κόμμα αναφέρει ότι πιθανόν να είναι το ίδιο άτομο το οποίο σκότωσε 13 σκύλους τον Φεβρουάριο του 2015 και η υπόθεση εξετάστηκε από την αστυνομία των βάσεων. Παρόλο που είχαμε ζητήσει ενημέρωση για την πορεία και την τύχη αυτής της υπόθεσης  μέχρι σήμερα δεν είχαμε καμία πληροφόρηση.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου ζητά  από την αστυνομία των βάσεων όπως άμεσα διερευνηθεί η υπόθεση αυτή με όλη την σοβαρότητα που τις αρμόζει και να γίνουν ανακρίσεις για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κυκλοφορούν τέτοια επικίνδυνα άτομα μέσα στην κοινωνία μας γιατί εφόσον είναι ικανοί να διαπράττουν τέτοιους είδους βάρβαρες και εγκληματικές  πράξεις στα ζώα με τον ίδιο τρόπο και ευκολία θα μπορούν να πράξουν το ίδιο και σε ανθρώπους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top