ΕΛΛΑΔΑ

Ο συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής αποκαλύπτει γιατί απήγαγε τον μικρό Φοίβο - Το σχεδίαζε από καιρό το έγκλημα

Ο συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής αποκαλύπτει γιατί απήγαγε τον μικρό Φοίβο - Το σχεδίαζε από καιρό το έγκλημα

Στο συμπέρασμα ότι ο Αλβανός συζυγοκτόνος είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τη δολοφονία της Λέλας Μαυρομάτη καταλήγουν οι αστυνομικές αρχές και δεν ήταν έγκλημα της στιγμής, όπως εκείνος υποστηρίζει.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» ο Λέσι τη στιγμή της σύλληψής του, είχε στην κατοχή του περίπου 3.500 ευρώ, ενώ στο σακίδιο πλάτης που κουβαλούσε είχε κάποια τρόφιμα. «Δεν πας στο σπίτι της πρώην γυναίκας σου με τόσα χρήματα στην τσέπη αν δεν έχεις... σχεδιάσει κάτι», δηλώνουν αξιωματικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση συμπληρώνοντας πως τα τρόφιμα στο σακίδιο δείχνουν ότι και η αρπαγή του 4χρονου ήταν προσχεδιασμένη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας το σχέδιό του... χάλασε όταν ένας φίλος του στην Αλβανία δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του για την αποστολή μέσου προκειμένου να τον μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη, ενώ και ένας ταξιτζής που γνώριζε είχε άλλη «κούρσα» και δεν μπορούσε να τον... εξυπηρετήσει.

Επίσης, καθοριστικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι οι αστυνομικοί κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποκλείσουν τη διαφυγή του από το Νομό Χαλκιδικής.

Ο συζυγοκτόνος κρατείται μόνος του σε ένα κελί έως ότου απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ ζήτησε να μιλήσει με συγκεκριμένο δικηγόρο από τη Θεσσαλονίκη για να αναλάβει την υπεράσπισή του (τον είχε εκπροσωπήσει σε παλαιότερες υποθέσεις του), ο οποίος, όμως, αρνήθηκε να παραστεί ως συνήγορος υπεράσπισης. Το δικαστήριο αναμένεται να ορίσει δικηγόρο που θα τον αναλάβει.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος δεν έχει ζητήσει κάτι, ενώ δεν θέλησε ούτε ο ίδιος ούτε και οι γονείς του στην Αλβανία να επικοινωνήσουν.

Οταν ρωτήθηκε γιατί επέλεξε να απαγάγει τον Φοίβο, ο συζυγοκτόνος φέρεται να είπε: «Πάντα είχα αδυναμία στον Φοίβο. Γι’ αυτό μετά το έγκλημα πήρα αυτόν και όχι τον Ιάσονα. Ο μικρότερος θα μου δημιουργούσε και λιγότερα προβλήματα στη διαφυγή».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top