ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Έτρεχε η Πυροσβεστική λόγω των ελατομματικών τζακιών - Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά ένα πρόσωπο

ΠΑΦΟΣ: Έτρεχε η Πυροσβεστική λόγω των ελατομματικών τζακιών - Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά ένα πρόσωπο

Πυρκαγιά λόγω ελαττωματικής κατασκευής και κακής συντήρησης καπνοδόχου εκδηλώθηκε τη Δευτέρα (25/01) σε δύο περιπτώσεις στην Πάφο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η πρώτη περίπτωση αφορά ψητοπωλείο, στην λεωφόρο Ελλάδος, στη Πάφο, στην οποία ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Πάφου.

Η πυρκαγιά, που τέθηκε υπό έλεγχο με την χρήση αναπνευστικών συσκευών και τυλικτήρων νερού, ξεκίνησε σε ξύλινη κατασκευή γύρω από το φουγάρο της εστίας του ψητοπωλείου, προκαλώντας ζημιές που υπολογίζονται γύρω στις 15 χιλιάδες ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και αφού του χορηγήθηκε οξυγόνο από μέλη της Π.Υ. μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική από συγγενικό του πρόσωπο.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, εξάλλου, λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε οικία στην περιοχή Μούταλλος, στην Πάφο.

Ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Πάφου και με τη χρήση αναπνευστικών συσκευών και τυλικτήρων νερού, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο, ενώ οι ζημιές υπολογίζονται γύρω στις 5 χιλιάδες ευρώ.

 

Συνολικά, από τις 6.00πμ της 25 Ιανουαρίου μέχρι και τις 6.00πμ της 26 Ιανουαρίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 18 κλήσεις για βοήθεια, 10 πυρκαγιές και 8 ειδικές εξυπηρετήσεις.

 

Σε δύο περιπτώσεις, στη Λευκωσία, λόγω κακής συντήρησης της καπνοδόχου τζακιού, προκλήθηκε πυρκαγιά εντός της καπνοδόχου χωρίς να προκληθούν ζημιές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top