LIFESTYLE

Θύμα ληστείας γνωστός Έλληνας παρουσιαστής (VIDEO)

Θύμα ληστείας γνωστός Έλληνας παρουσιαστής (VIDEO)

Θύμα ληστείας έπεσε ο παρουσιαστής Μάκης Πουνέντης, όταν άγνωστοι άνοιξαν το αυτοκίνητο του κλέβοντας ότι βρήκαν μπροστά τους.

Ανάμεσα σε αυτά και κάποια δώρα που είχε αγοράσει ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός. Ωστόσο οι δράστες φαίνεται να είχαν περίσσιο θράσος που πιθανότατα δε θα τους βγει σε καλό. Πήγαν στο εμπορικό κέντρο και άλλαξαν τα δώρα με άλλα πράγματα τις αρεσκείας τους! Φυσικά πλέον προσπαθούν να τους εντοπίσουν μέσα από το υλικό από τις κάμερες που έχουν στη διάθεση τους.

Για το περιστατικό μίλησε η Αννίτα Πάνια μέσω της εκπομπής της, μιας και εκείνο το βράδυ νωρίτερα ήταν μαζί με τον Μάκη Πουνέντη:

«Του άνοιξαν το αυτοκίνητο, πήραν της κάρτες του τα σέα του τα μέα του, όλα! Και πήραν και κάποια δώρα που είχε αγοράσει από μαγαζί. Το ωραίο ποιο είναι, ότι την επόμενη μέρα από το εμπορικό κέντρο, ότι αυτοί που κλέψανε τα δώρα που είχε αγοράσει για να τα πάει κάπου, κάναν επιστροφή και τα αλλάξαν και πήραν δικά τους πράγματα. Βεβαίως τώρα έχει μπει στη διαδικασία να βρει μέσα από τις κάμερες ποιοι ήταν αυτοί που πήγαν και τα άλλαξαν. Έχει ξεφύγει το πράγμα τελείως!» σχολίασε η παρουσιάστρια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top