ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λατσιά: Από κοκαΐνη, χασίς μέχρι αναβολικά είχαν στο αυτοκίνητο τους δυο νεαροί

Λατσιά: Από κοκαΐνη, χασίς μέχρι αναβολικά είχαν στο αυτοκίνητο τους δυο νεαροί

Χειροπέδες σε δυο άτομα από την Λευκωσία φόρεσε η Αστυνομία μετά από έλεγχο που διενήργησε το όχημα τους.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ελέγχου οχημάτων που διεξήγαγαν χθες μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λατσιών, ανακόπηκε για έλεγχο ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν 19χρονος και 20χρονος και οι δύο κάτοικοι Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην κατοχή τους ποσότητα κάνναβης, βάρους 17 γραμμαρίων περίπου, ίχνη κοκαΐνης, μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης, καθώς και οκτώ φιαλίδια και εφτά αμπούλες, που πιστεύεται ότι περιείχαν αναβολικά. Εντοπίστηκε επίσης και κατασχέθηκε ως τεκμήριο, το χρηματικό ποσό των €495.

Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top