ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λευκωσία: Του είπε «χωρίζουμε» και το βράδυ της έκαψε το αυτοκίνητο – Πώς πλήρωσε ακριβά το λάθος του

Λευκωσία: Του είπε «χωρίζουμε» και το βράδυ της έκαψε το αυτοκίνητο – Πώς πλήρωσε ακριβά το λάθος του

Μπορεί η πρώην γυναίκα του να τον συγχώρεσε, αφού της έκαψε το αυτοκίνητο μετά τον χωρισμό τους το δικαστήριο όμως δεν έπραξε το ίδιο.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα γράφει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο 24χρονος Σύρος ο οποίος είχε περιλούσει με βενζίνη το αυτοκίνητο της Κύπριας συζύγου του βάζοντας του φωτιά επειδή τον χώρισε, καταδικάστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε ένα χρόνο φυλάκιση.

Ο κατηγορούμενος φόρεσε χειροπέδες λίγες μέρες μετά όταν και συνελήφθη στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας, παραδεχόμενος τις κατηγορίες.

Η παραπονούμενη ανέφερε στο δικαστήριο ότι ο πρώην σύζυγος της είναι καλός άνθρωπος και ότι τον έχει συγχωρέσει ζητώντας την επιείκεια του δικαστηρίου σημειώνοντας ότι είναι πατέρας του παιδιού της.

Παρόλα αυτά το δικαστήριο επέβαλε την οριστική και αμετάκλητη ποινή των 12 μηνών κάθειρξης, θεωρώντας ότι ο εμπρησμός έγινε σε κατοικημένη περιοχή με αυξημένο τον κίνδυνο να προκληθούν σωματικές βλάβες σε άλλους πολίτες.

 

  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top