ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ζητά 340 χιλιάδες ευρώ ένας εκ των υπόπτων του Σκανδάλου της ΣΠΕ Αγίας Φύλας

Ζητά 340 χιλιάδες ευρώ ένας εκ των υπόπτων του Σκανδάλου της ΣΠΕ Αγίας Φύλας

Ενώ του καταλογίζονται τεράστιες ευθύνες για το Σκάνδαλο της χορήγησης των δάνειων χωρίς εξασφαλίσεις, ζητά και αποζημίωση 340 χιλιάδες γιατί καταστράφηκε η καριέρα του.

Αποζημίωση ύψους 340 χιλιάδων ευρώ διεκδικεί ο γραμματέας της πρώην ΣΠΕ Αγιας Φύλας και ύποπτος για το σκάνδαλο της ΣΠΕ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» της Δευτέρας (01/02), ο Κώστας Παύλου απαιτεί μέσω του δικηγόρου του, ως αποζημίωση για απώλεια την καριέρας του, το ποσό των 340 χιλιάδων ευρώ.

Συγκεκριμένα, την ιδία χρονική στιγμή που υπήρχε καταγγελία στη Νομική Υπηρεσία για τις κομπίνες της ΣΠΕ Αγίας Φύλας και με την έρευνα της Υπηρεσίας Εποπτείας και Ανάπτυξη Συνεργατικών Εταιρειών να είναι σε εξέλιξη, ο κ. Παύλου ζητούσε από το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού αποζημίωση για την εξαναγκαστική παραίτηση του!

Μάλιστα η διεύθυνση του ΣΥΛ του αρνήθηκε την καταβολή της αποζημίωσης, αφού ο κ.Παυλου έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο ως ύποπτος στο σκάνδαλο της ΣΠΕ Αγίας Φύλας.  Ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «κάποιοι» πίστευαν πως η υπόθεση θα κουκουλωθεί με αντάλλαγμα ότι ο κ. Παύλου θα κρατούσε το στόμα του κλειστό καθώς σε περίπτωση σύλληψης του θα αναγκάζονταν να μιλήσει.

Ο Κώστας Παύλου είχε εξασφαλίσει βεβαίωση ότι σε περίπτωση που εντός τριών ετών δεν καταδικαστεί ποινικά για την υπόθεση θα δικαιούταν να λάβει ως αποζημίωση το ποσό των 340 χιλιάδων ευρώ.

Η υπόθεση όμως έλαβε άλλα τροπή μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου και τις έρευνες της  Αστυνομίας, κάτι που στο ΣΥΛ ελπίζουν πως θα αναγκάσει τον πρώην γραμματέα της ΣΠΕ να αποσύρει τις απαιτήσεις του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top