LIKE ONLINE

Και μετά λέμε για το Μακένζυ... Δείτε τι εννοούμε οταν μιλάμε για χαμηλή πτήση!

Και μετά λέμε για το Μακένζυ... Δείτε τι εννοούμε οταν μιλάμε για χαμηλή πτήση!

Το νησί St Maarten στην Καραϊβική είναι γνωστό μεταξύ άλλων για την έκρηξη αδρεναλίνης που προκαλεί η προσγείωση αεροπλάνων στο διεθνές αεροδρόμιο Princess Juliana, όχι στους επιβάτες των αεροσκαφών αυτών όσο κυρίως στους… λουόμενους στην παραλία Maho Beach.

Και αυτό γιατί για να προσεγγίσουν το αεροδρόμιο τα αεροσκάφη περνούν πάνω από τα κεφάλια των λουόμενων, σε απόσταση αναπνοής.

Ο διάδρομος προσγείωσης του εν λόγω αεροδρομίου θεωρείται από τους πιο τρομακτικούς στον κόσμο.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που η παραλία αυτή θεωρείται ένα από τα καλύτερα σημεία plane-spotting καθώς χιλιάδες τουρίστες συρρέουν στην παραλία αυτή για να βρεθούν ακριβώς κάτω από την πορεία του αεροπλάνου που επιχειρεί να προσγειωθεί.

Στις φωτογραφίες και το βίντεο ενός από τους τουρίστες, που κατέγραψε στο φακό του την εμπειρία, φαίνεται αεροσκάφος της Pawa Dominicana να περνά πάνω από την παραλία, μια ηλιόλουστη μέρα του Γενάρη.

Οι λουόμενοι ουρλιάζουν και ζητωκραυγάζουν αν και στην παραλία υπάρχουν και πινακίδες που προειδοποιούν πως οι συνέπειες από την απογείωση ή προσγείωση αεροσκαφών μπορεί να είναι ακόμα και θανατηφόρες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top