Νέο ναυάγιο στις τουρκικές ακτές Με βρέφη

Νέο ναυάγιο στις τουρκικές ακτές Με βρέφη

Τις σορούς εννεά ατόμων, ανάμεσά τους και δύο βρεφών, εντοπίστηκαν ανοικτά των τουρκικών ακτών σε νέο ναυάγιο στην ατελείωτη σειρά προσφυγικών τραγωδιών στο Αιγαίο.

Το σκάφος στο οποίο επέβαιναν τα θύματα ανατράπηκε τα ξημερώματα μεταξύ του Σεφεριχισάρ της επαρχίας της Σμύρνης και της Σάμου, σύμφωνα την τουρκική ακτοφυλακή.

Δύο άτομα διασώθηκαν κολυμπώντας στις ακτές, σύμφωνα με τις αναφορές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE