ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: «Γ@μ τη μάνα σου» είπε αθυρόστομος προπονητής σε παιδάκι!

ΚΥΠΡΟΣ: «Γ@μ τη μάνα σου» είπε αθυρόστομος προπονητής σε παιδάκι!

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η συμπεριφορά προπονητή, ποδοσφαιρικής ακαδημίας σε αγώνα στο Παραλίμνι. Όπως καταγγέλλει μία μητέρα καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα έβριζε. Ακόμα και επισήμανση παιδιού ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό του απάντησε ενοχλημένος «γ@μ την μάνα σου»!

Αυτούσιο το κείμενο της μητέρας, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος»:

Είμαι μητέρα και ο γιος μου παίζει ποδόσφαιρο σε ομάδα που δραστηριοποιείται στη Λακατάμια. Πρόσφατα, η ομάδα  του γιο μου είχε ποδοσφαιρικό αγώνα. Ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας, κατά τη διάρκεια του αγώνα έβριζε, όχι μόνον του δικούς μας.

Ο διαιτητής προσπαθούσε αλλά δεν τα  κατάφερε να τον εξαναγκάσει να συμπεριφέρεται κόσμια. Δεν ξέρω εάν θα ακολουθήσει παρέμβαση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, όμως ξέρω ότι τέτοια φαινόμενα είναι απαράδεκτα.

Στέλνουμε τα παιδιά μας να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και εκεί μαθαίνουν βρισιές. Γονείς παιδιών της αντίπαλης ομάδας μας είπαν ότι παρόμοια παράπονα δέχονται από όλες σχεδόν  τις αντίπαλες ομάδες και ότι προσπαθούν εδώ και δύο χρόνια να αντικαταστήσουν τον προπονητή που βρίζει, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Σημειώστε ότι ένα από τα δικά μας παιδιά , όταν τον άκουσε να βρίζει του είπε «συγχαρητήρια» και ο προπονητής του απάντησε με τη φράση «γ…. τη μάνα σου». Αν είναι δυνατόν!

Θέλω να τον καταγγείλω, όμως δεν ξέρω πού… Προσωπικά δεν θα στείλω ξανά τον γιο μου στο γήπεδο, όταν είναι αυτός ο προπονητής σε αυτό. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top